Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Blog
  2. Egyéb
  3. A taxizási szokások változása következhet!

23nov 2016

A taxizási szokások változása következhet!

A taxizással kapcsolatos averziókat szeretné eloszlatni a HolATaxi alkalmazás, amely vállalta, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá, átláthatóbbá teszi a taxizást. Az utasoknak a fuvarrendeléstől a teljesítésig minden sokkal inkább egyértelmű lesz. A transzparencia növelésével a taxisok és az utasok közötti bizalmi index is erőteljes növekedésnek indulhat. A társaságok a jövőben úgy végezhetik a fuvarszervezést, ahogy mindig is szerették volna: kevesebb ember, sokkal több utast irányít. Az okostelefonok korában végre itt az ideje, hogy a taxisok és az utasok is magasabb sebességbe váltsanak.

Taxit rendelni olykor lehetetlen feladat, hiszen amikor az egész város kocsival akar menni, akkor Érted sem tudnak hamarabb kimenni. Eddig legalábbis így volt, a HolATaxi alkalmazással viszont a taxizás egészen új arcát mutatjuk meg Neked. Egy egyszerű mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor rendelhetsz autót anélkül, hogy hosszú perceket kelljen várnod a diszpécserre. Az sem különösebben szerencsés eset, amikor közlik Veled, hogy „sajnos minden kocsink foglalt”, „most épp nincs a közelben sofőrünk”, hogy csak a legáltalánosabb kifogásokat említsük.

A HolATaxi-val persze nem lesz több sárga autó az utakon, legalábbis egyelőre, hisszük ugyanis, hogy az alkalmazásunk széles körű elterjedése és eredményes működése egyre több taxismegjelenését eredményezi majd a forgalomban. Gyorsan és egyszerűen zajlik a címkiadás, az utasnak és a sofőrnek sem kell bajlódnia a diszpécserrel, a rendszer automatikusan, gond nélkül adja ki a címeket. Ráadásul nagyobb biztonságot adunk utasnak és taxisnak egyaránt, hiszen a GPS nyomkövetőnek hála a sofőrt mindig látják a központban, az utas pedig előre kalkulálható árak tudatában száll be a járműbe.

A rendszer automatizálása természetesen több utast eredményez, az üresjáratok maximális lecsökkentése hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Próbáld ki Te is a 21. századi taxi-élményt, garantáltan meg fog változni a véleményed a taxizásról. Gyors, pontos, precíz, a taxizás valódi forradalma a HolATaxi!