Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Blog

4ápr 2017

Taxit hívni, vagy pizzát rendelni egyszerűbb?

Pizzát rendelni elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak, a Hol A Taxi alkalmazás használata azonban még ennél is egyszerűbb. Pontosabban a taxi megrendelését teszi olyan egyszerű ujjgyakorlattá, amihez képest még pizzát rendelni is nehéznek tűnik. Egy gombnyomás és jön a taxi, az egyszeri alkalommal elvégzendő személyre szabási feladatokat követően pofonegyszerű a kocsi hívása.

 Portrait of young businessman text messaging on mobile phone in officeA Hol A Taxi alkalmazás személyre szabható, és a beállításokat elég csak egyszer elvégezni. Emiatt biztosan állíthatjuk, hogy pizzát rendelni is egy összetett, komoly munkát igénylő folyamat lesz a taxirendelés egyszerűségéhez képest. Az alkalmazás alapja a GPS alapú online nyomkövetés, és helymeghatározás technológiája, ami Téged és az utcán dolgozó taxikat egyaránt szemmel tartja. Így amikor te taxit hívsz, akkor automatikusan azt a kocsit küldik érted, amelyik szabad, és amelyik a lehető legközelebb esik hozzád.

Taxit hívni se volt még ennél egyszerűbb!

A telefonszám kikeresése, bepötyögése, a kezelőre várás és a szokásos tiszteletkörök helyett Te csak megnyomsz egy gombot és kész. Ennyi az egész. A rendszer a megrendelés pillanatában már küldi is az aktuális helyzetedhez a legalkalmasabb taxit, de ha azt szeretnéd, hogy ne azonnal, hanem mondjuk csak 1 óra és 23 perc múlva érkezzen a taxi, akkor így lesz. A Hol A Taxi minden olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amivel a hagyományos diszpécseri szolgálat, megspékelve azokkal a még pozitívabb opciókkal, amikkel a telefonos munkatársak és a régi diszpécseri rendszer viszont nem rendelkezik.

 

taxirendelőAkárcsak a ma divatos fuvarszervező szolgáltatásoknál, úgy a Hol A Taxi esetében is valós időben követheted nyomon a rendelt autó érkezését, ugyanúgy, ahogy a központban is látják és rögzítik az útvonaladat.

 

Ha pedig az út végén meg voltál elégedve a szolgáltatással, és a taxis modorával, vezetési stílusával, akkor adhatsz jó osztályzatot a taxisnak, hiszen az alkalmazáson belül a taxisok értékelésére is van lehetőséged.

Próbáld ki taxis partnereinknek fejlesztett fuvarszervező alkalmazásunkat, spórolj az idővel és kíméld az idegeidet, így sokkal egyszerűbb lesz a taxi megrendelése.

10jan 2017

Megérkezett a taxisok őrangyala

Mindenki szeretné biztonságban tudni saját magát és természetesen a szeretteit is, testőrt azonban nem lehet mindenki mellé állítani. A taxizást még mindig sokan tartják rizikós vállalkozásnak, amiben sajnos van is némi igazság. A HolATaxi alkalmazás olyan alternatívát kínál a biztonságos munkavégzés megvalósításához, aminek köszönhetően megelőzhetőek a komoly atrocitások.

istock_000012879852_fullA közvélekedés szerint a taxisok pénzzel kitömött bukszákkal róják a város utcáit, és emiatt mindennap veszélynek vannak kitéve. Sajnos időről-időre hallani is szörnyű tragédiákról, amelyeknek taxisok az áldozatai. Pláne az éjszakai műszakban dolgozó kollégák vannak nagy veszélyben, őket az előre eltervelt bűnesetek végrehajtóin túl a részeg kötekedők is veszélyeztetik.

Rendőrt, vagy biztonsági őrt persze nem lehet minden taxiba ültetni, mégis van egy módszer, aminek a segítségével megvédhető a sofőr, a bevétel és az autó is. A modern technikát naprakészen használó HolATaxi alkalmazás beépített GPS jeladóval követi a sárga autókat, ez a központban gyakorlatilag valós idejű követést tesz lehetővé. Értelemszerűen már az is gyanús lehet a bázison dolgozó kollégának, ha az autó nem az előre jelzett útvonalon halad, de a HolATaxi még ezen felül is igyekszik maximálisan kiszolgálni a taxisok biztonságát.

Az alkalmazáson belül létezik egy úgynevezett „pánikgomb”, amit veszély esetén használhat a sofőr. A riasztást rögtön észlelik a központban, természetesen a veszélyben lévő taxis tartózkodási helyének, haladási irányának megfelelő GPS koordinátákkal együtt. A segítség (a környéken lévő taxisok, vagy a rendőrség személyében) ennek köszönhetően a lehető leggyorsabban érkezhet a megfelelő helyre.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a taxisokat érő bűntényeknek ne csak a felderítése, hanem inkább a megelőzése legyen hatékony. A valós idejű GPS követéssel pár percen belül megtalálható a bajba jutott sofőr, a gyorsan érkező segítség mindennél fontosabb az ilyen esetekben. A biztonságos munkakörnyezet elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, a HolATaxi alkalmazás ezt is megadja a sofőröknek.

6dec 2016

Saját titkárnőt minden taxisnak!

A taxisok dolga nem egyszerű és nagyon sok esetben nem elég segítség, ha a diszpécser leosztja a fuvarokat. Sokan voltak már vele úgy, hogy jó lenne egy saját, külön bejáratú titkárnő, aki minden ügyes-bajos feladatot elintéz a taxizással kapcsolatban, a taxisnak pedig csak vezetnie kell.

A HolATaxi alkalmazás nem kerül sokba, mégis azonnal érezhető előnyei vannak, sokkal több utast szerezhet bármelyik taxis. Olyan ez, mint egy beruházás, leszámítva azt, hogy amikor beruházásra gondolunk, akkor szükségképpen valamilyen nagy és drága dolgot látunk magunk előtt. A HolATaxi össze sem hasonlítható egy új autó vásárlásával, vagy egy teljesen új diszpécser-rendszer kiépítésével. A megtérülése ennélfogva sokkal gyorsabb, a hatékonysága viszont talán még jobb mutatókat is produkál.

Young happy businesswoman talking on the phone and writing notes in officeNem csodafegyver és nem is varázslat, a HolATaxi csupán kihasználja és egyesíti a modern digitális eszközök legjobb tulajdonságait. A 100%-ban magyar fejlesztést teljes egészében a hazai igényeknek megfelelően alakították ki, a magyar nyelvű alkalmazás kezelését bárki könnyedén elsajátíthatja.

Nem kell méregdrága gépet telepíteni az autóba senkinek, hiszen a fuvarszervező alkalmazás okostelefonon és tableten is tökéletesen működik. Az androidos, vagy iOS rendszerű telefonra is telepíthető alkalmazás kezelőfelületét direkt úgy alakította ki a fejlesztő, hogy azoknak is gyerekjáték legyen a felület kezelése, akik esetleg még életükben nem használtak okostelefont.

Az alkalmazásba történő belépést követően már fogadhatja is a taxis az utasokat, jelezhető rajta, hogy mikor szabadul fel a taxi. Ez hozzájárul ahhoz, hogy minél kevesebbet fusson üresen az autó. A HolATaxi igazság szerint olyan, mintha az anyósülésen végig ott ülne a taxis asszisztense, aki szervezi neki a fuvarokat, navigál és igény esetén rendezi a pénzügyeket.

A HolATaxi ezen felül még vigyáz is a taxisra, hiszen a beépített GPS nyomkövetőnek hála a központban mindig tudják, hogy egy adott kocsi merre jár, és ez az esetleges vitás kérdések tisztázásában is nagy segítséget nyújt.

23nov 2016

A taxizási szokások változása következhet!

A taxizással kapcsolatos averziókat szeretné eloszlatni a HolATaxi alkalmazás, amely vállalta, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá, átláthatóbbá teszi a taxizást. Az utasoknak a fuvarrendeléstől a teljesítésig minden sokkal inkább egyértelmű lesz. A transzparencia növelésével a taxisok és az utasok közötti bizalmi index is erőteljes növekedésnek indulhat. A társaságok a jövőben úgy végezhetik a fuvarszervezést, ahogy mindig is szerették volna: kevesebb ember, sokkal több utast irányít. Az okostelefonok korában végre itt az ideje, hogy a taxisok és az utasok is magasabb sebességbe váltsanak.

Taxit rendelni olykor lehetetlen feladat, hiszen amikor az egész város kocsival akar menni, akkor Érted sem tudnak hamarabb kimenni. Eddig legalábbis így volt, a HolATaxi alkalmazással viszont a taxizás egészen új arcát mutatjuk meg Neked. Egy egyszerű mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor rendelhetsz autót anélkül, hogy hosszú perceket kelljen várnod a diszpécserre. Az sem különösebben szerencsés eset, amikor közlik Veled, hogy „sajnos minden kocsink foglalt”, „most épp nincs a közelben sofőrünk”, hogy csak a legáltalánosabb kifogásokat említsük.

A HolATaxi-val persze nem lesz több sárga autó az utakon, legalábbis egyelőre, hisszük ugyanis, hogy az alkalmazásunk széles körű elterjedése és eredményes működése egyre több taxismegjelenését eredményezi majd a forgalomban. Gyorsan és egyszerűen zajlik a címkiadás, az utasnak és a sofőrnek sem kell bajlódnia a diszpécserrel, a rendszer automatikusan, gond nélkül adja ki a címeket. Ráadásul nagyobb biztonságot adunk utasnak és taxisnak egyaránt, hiszen a GPS nyomkövetőnek hála a sofőrt mindig látják a központban, az utas pedig előre kalkulálható árak tudatában száll be a járműbe.

A rendszer automatizálása természetesen több utast eredményez, az üresjáratok maximális lecsökkentése hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Próbáld ki Te is a 21. századi taxi-élményt, garantáltan meg fog változni a véleményed a taxizásról. Gyors, pontos, precíz, a taxizás valódi forradalma a HolATaxi!

14máj 2016

Vége a taxisok tüntetésének: egy percig dudáltak a Parlamentnél

Kedd délután nagyjából száz taxis tüntetett Budapesten az Uber miatt. Több hidat és utat lezártak, a városban dugók alakultak ki, de nem volt komolyabb fennakadás.

Az indulás előtt a Hősök terén mintegy 70 taxis sorakozott fel egy tucat rendőrmotoros és rendőrautó kíséretében, hogy elinduljon a délutáni tiltakozó akcióra. A demonstráció egyik szervezője szerint az volt a céljuk, hogy végre levegyék az összes Uber-sofőr autójáról a rendszámot, és elérhetetlenné váljon az appjuk.