Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Cégünkről

Cégünkről

Kik vagyunk?

Cégcsoportunkat egy ötlet alapján indítottuk. Célunk az volt, hogy felhasználjuk a több mint 15 éves külföldi IT iparági tapasztalatunkat és hazai vállalkozást indítsunk a GPS nyomkövetésre specializáltan. Cégünk 100%-ban saját fejlesztésű rendszerei, egyedi igényeket is képes kiszolgálni. Folyamatos fejlesztéseinkkel követjük az aktuális trendeket, törvényi követelményeket. Ennek köszönhetően vagyunk mindig naprakészek és a nemzetközi elvárásoknak is megfelelünk.

 

Magyar fejlesztés

A Te igényeidre szabható

Minőségi eszközháttér

Ügyfélközpontúság

 

Miért minket válassz?

100 % -ban hazai fejlesztésű, egyedi igényeket is kiszolágló nyomkövető és biztonsági applikációkat kínálunk cégek és magánszemélyek részére.
Az ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és véleményeiket figyelembe vesszük a fejlesztések során.
Innovatív programozói csapatunk „dobozos” véglegesen kész termék helyett, folyamatos fejlesztésű szolgáltatásokat kínál.
A nyomkövető funkciókon kívül hatékony lopásvédelmi megoldásokkal növeljük a szolgáltatásaink egyediségét. Így nem csak nyomonkövetheted a nem kívánatos eseményeket, hanem mobilod segítségével egyszerűen közbe is léphetsz.

 

További szolgáltatásaink

HOL AZ AUTO

24 órás, valós idejű nyomkövetésünknek köszönhetően mindig tudhatod járműveid aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti, milyen vezetési stílussal, mennyi üzemanyagot használ és mindeközben a rakteret is ellenőrizheted. Kíváncsivá tettünk?

Érdekel

SENTINEL PROTECT

Látom a járművem! Autós és motoros GPS alapú lopásvédelmi rendszerünk bármilyen gyanús jel esetén jelzést küld okostelefonodra, a riasztás okának megjelölésével, térképes megjelenítéssel. A riasztásokat akár több felhasználó telefonjára is elküldjük. Érdekel?

Érdekel

KEZEDBEN A BIZTONSÁGOD!

A Kezedben a biztonságod ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével riasztást indíthatsz, utcai támadások, vészhelyzetek , balesetek esetén és a telefonod GPS koordinátáinak felhasználásával hatékonyabban érkezhet a segítség. Vedd kezedbe a biztonságod!

Érdekel

 

Elégedett ügyfeleinkA honlap tartalmának jogi védelme:

A honlap tartalma (pl. szöveg, grafika, kép, fénykép), illetve bármilyen alkotóeleme akár részben, akár egészben, akár eredeti vagy módosított formában történő felhasználáshoz a honlap tulajdonosának hozzájárulása szükséges. Jogosultalan felhasználás esetén a tartalom tulajdonosa, jogosultja a jogosulatlan felhasználóval szemben eltiltási és megtérítési jogi eljárást kezdeményez.