Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Előnyeink

Előnyeink

Mivel nyújtunk többet másoknál?

Ne hajts forgalommal szemben, üdv a digitális világban! A Hol A Taxi rendszerrel gyorsabban kapsz taxit, és a taxi társaság is magasabb profitot realizálhat. Az automata fuvarszervező rendszer használata gyorsabb az utasnak és eredményesebb a taxisnak, mindenki jól jár.

Hagyományos taxizás

  • Telefonon hívod a társaságot, ha szerencséd van, akkor azonnal fölveszi valaki, vagy hosszú percekig hallgatod az idegesítő nyugizenét. Az idő pénz és mire taxit kapsz, nagyjából ott tartasz, hogy bár mentél volna busszal.
  • Leinted a taxit, vagy találsz egy üres kocsit a droszton, de ezeknek az esélye szinte nulla, ráadásul van ahol drágább is így taxizni. A taxis cég nem tudja, hogy hol jár a sofőr, így nem is tud neki azonnal új fuvart kiadni.
  • Közvetlenül hívod a kedvenc taxisodat. Feltéve, hogy van kedvenc taxisod, aki még dolgozik is, amikor te utaznál.

Hol A Taxi fuvarrendelés

  • Androidos okostelefonodon, Apple eszközön, vagy akár Windowson keresztül a Hol A Taxi alkalmazással pár kattintással megrendelheted a taxit. Az automata címkiadó rendszer a fuvarok több, mint 95%-át diszpécser közreműködése nélkül adja ki. A fuvarkiosztás objektív és gyors, tekintve, hogy a rendszer az alapján osztja ki a címet, hogy melyik taxi, vagy droszt van hozzá a legközelebb. Egyszerű, gyors és divatos, a jelen az applikációké.
  • Ha mégis telefonon hívod a taxis céget, akkor is gyorsabb az ügyintézés, hiszen a regisztrált telefonszámod alapján a rendszer azonnal kidobja a kötelező adataidat, legutóbbi rendeléseid, megszokott kívánságaid, így minimalizáljuk a kézi adatrögzítéssel elvesztegetett időt, aminek köszönhetően te is gyorsabban kapsz kocsit.
  • A taxi társaság weboldalán is megrendelheted a kocsit, a Hol A Taxi illeszthető ezekhez a rendszerekhez.

Nem mi vagyunk az egyetlenek a piacon, akik egy okostelefonos applikációval próbálják meg forradalmasítani a fuvarszervezést, ezt elismerjük, viszont biztos, hogy mi kellünk neked. A Hol A Taxi nem egy multinacionális vállalat applikációjának magyarországi adaptációja. Az alkalmazást a magyar igényekre szabtuk és az itthon gyakori problémák megoldása vezetett minket a tökéletesítés útján.

Összeszedtük neked, hogy mi az, amiben ugyanazt tudjuk, mint a többiek, és persze azt sem titkoljuk el, hogy miben vagyunk jobbak.

Funkció Divatos kliens Hol A Taxi
Taxi rendelés egy kattintással
Autó rendelés korábbi címre  
Utas regisztráció
Fizetés készpénzzel  
Fizetés alternatív módon csak bankkártya
Fix, előre kiszámítható fuvardíjak  
Céges partnerek támogatása  
Biztonságos  
Fuvardíj becslés
Elektronikus taxióra
Kapsz értesítést a taxi megérkezéséről?
Kaphatsz sms-t a taxi megérkezéséről?  
Szolgáltatás értékelése
Speciális igényeknek megfelelő kocsit kérhetsz-e?
Sofőrök járművezetési képességei „Műkedvelő” sofőrök Hivatásos jogosítvánnyal
PÁV vizsgával rendelkező sofőrök