ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

hatályos: 2014. augusztus 01-től visszavonásig vagy módosításig

NonStop Taxi alkalmazás:

Az Utas és a Taxi a személyszállítási szolgáltatás megvalósítása céljából az Nonstoptaxi Miskolc Kft., : 3524 Miskolc, Klapka Görgy út 42. (továbbiakban: Szolgáltató) által biztosított ingyenes alkalmazást veszik igénybe, melynek során mind az Utas, mind a Taxi egybehangzóan elfogadja a Szolgáltató alábbiakban rögzített szolgáltatási feltételeit:

 

 

Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségei:

 

Adatvédelemi és adatbiztonsági tájékoztató:

A rendelkezésünkre bocsátott adatokat (név, telefonszám, lokáció, kommentek, visszajelzések és bármi egyéb adat, amelyet a szolgáltatás használata során megad) a magyar adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük, tiszteletben tartva az Európai Unó adatvédelmi normáit (http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31995L0046:en:HTML) A Szolgáltató az összegyűjtött információkat a szolgáltatás nyújtásához, fenntartásához és fejlesztéséhez használja fel. A szolgáltatás működtetéséhez szükséges információkat megosztjuk az ehhez szükséges partnerekkel, beszállítókkal és alvállalkozókkal.

A regisztrációval az Utas hozzájárul, hogy a Szolgáltató saját promócióiról, akcióiról a megadott e-mail címen, vagy telefonszámon tájékoztassa. Harmadik fél számára a Szolgáltató semmilyen az Utas által megadott információt nem ad, árul, kölcsönöz, vagy tesz hozzáférhetővé.

Minden rendelkezésünkre bocsátott információt, biztonságos szervereinken tárolunk. Megtesszük az elvárható biztonsági intézkedéseket az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, módosítás, megosztás vagy törlés elkerülése érdekében. Sajnos az Interneten történő adattovábbítás nem mindig biztonságos, így a szolgáltatáshoz érkező adat biztonságát nem tudjuk garantálni, annak védelméről a felhasználó saját felelőssége gondoskodni.

 

A taxi személyszállításra vonatkozó szerződés a személyszállításra szakosodott vállalkozó és a szolgáltatást igénybe vevő természetes személy között jön létre.