Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Blog
  2. Egyéb
  3. Megérkezett a taxisok őrangyala

10jan 2017

Megérkezett a taxisok őrangyala

Mindenki szeretné biztonságban tudni saját magát és természetesen a szeretteit is, testőrt azonban nem lehet mindenki mellé állítani. A taxizást még mindig sokan tartják rizikós vállalkozásnak, amiben sajnos van is némi igazság. A HolATaxi alkalmazás olyan alternatívát kínál a biztonságos munkavégzés megvalósításához, aminek köszönhetően megelőzhetőek a komoly atrocitások.

istock_000012879852_fullA közvélekedés szerint a taxisok pénzzel kitömött bukszákkal róják a város utcáit, és emiatt mindennap veszélynek vannak kitéve. Sajnos időről-időre hallani is szörnyű tragédiákról, amelyeknek taxisok az áldozatai. Pláne az éjszakai műszakban dolgozó kollégák vannak nagy veszélyben, őket az előre eltervelt bűnesetek végrehajtóin túl a részeg kötekedők is veszélyeztetik.

Rendőrt, vagy biztonsági őrt persze nem lehet minden taxiba ültetni, mégis van egy módszer, aminek a segítségével megvédhető a sofőr, a bevétel és az autó is. A modern technikát naprakészen használó HolATaxi alkalmazás beépített GPS jeladóval követi a sárga autókat, ez a központban gyakorlatilag valós idejű követést tesz lehetővé. Értelemszerűen már az is gyanús lehet a bázison dolgozó kollégának, ha az autó nem az előre jelzett útvonalon halad, de a HolATaxi még ezen felül is igyekszik maximálisan kiszolgálni a taxisok biztonságát.

Az alkalmazáson belül létezik egy úgynevezett „pánikgomb”, amit veszély esetén használhat a sofőr. A riasztást rögtön észlelik a központban, természetesen a veszélyben lévő taxis tartózkodási helyének, haladási irányának megfelelő GPS koordinátákkal együtt. A segítség (a környéken lévő taxisok, vagy a rendőrség személyében) ennek köszönhetően a lehető leggyorsabban érkezhet a megfelelő helyre.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a taxisokat érő bűntényeknek ne csak a felderítése, hanem inkább a megelőzése legyen hatékony. A valós idejű GPS követéssel pár percen belül megtalálható a bajba jutott sofőr, a gyorsan érkező segítség mindennél fontosabb az ilyen esetekben. A biztonságos munkakörnyezet elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, a HolATaxi alkalmazás ezt is megadja a sofőröknek.