Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Blog
  2. Egyéb
  3. Saját titkárnőt minden taxisnak!

6dec 2016

Saját titkárnőt minden taxisnak!

A taxisok dolga nem egyszerű és nagyon sok esetben nem elég segítség, ha a diszpécser leosztja a fuvarokat. Sokan voltak már vele úgy, hogy jó lenne egy saját, külön bejáratú titkárnő, aki minden ügyes-bajos feladatot elintéz a taxizással kapcsolatban, a taxisnak pedig csak vezetnie kell.

A HolATaxi alkalmazás nem kerül sokba, mégis azonnal érezhető előnyei vannak, sokkal több utast szerezhet bármelyik taxis. Olyan ez, mint egy beruházás, leszámítva azt, hogy amikor beruházásra gondolunk, akkor szükségképpen valamilyen nagy és drága dolgot látunk magunk előtt. A HolATaxi össze sem hasonlítható egy új autó vásárlásával, vagy egy teljesen új diszpécser-rendszer kiépítésével. A megtérülése ennélfogva sokkal gyorsabb, a hatékonysága viszont talán még jobb mutatókat is produkál.

Young happy businesswoman talking on the phone and writing notes in officeNem csodafegyver és nem is varázslat, a HolATaxi csupán kihasználja és egyesíti a modern digitális eszközök legjobb tulajdonságait. A 100%-ban magyar fejlesztést teljes egészében a hazai igényeknek megfelelően alakították ki, a magyar nyelvű alkalmazás kezelését bárki könnyedén elsajátíthatja.

Nem kell méregdrága gépet telepíteni az autóba senkinek, hiszen a fuvarszervező alkalmazás okostelefonon és tableten is tökéletesen működik. Az androidos, vagy iOS rendszerű telefonra is telepíthető alkalmazás kezelőfelületét direkt úgy alakította ki a fejlesztő, hogy azoknak is gyerekjáték legyen a felület kezelése, akik esetleg még életükben nem használtak okostelefont.

Az alkalmazásba történő belépést követően már fogadhatja is a taxis az utasokat, jelezhető rajta, hogy mikor szabadul fel a taxi. Ez hozzájárul ahhoz, hogy minél kevesebbet fusson üresen az autó. A HolATaxi igazság szerint olyan, mintha az anyósülésen végig ott ülne a taxis asszisztense, aki szervezi neki a fuvarokat, navigál és igény esetén rendezi a pénzügyeket.

A HolATaxi ezen felül még vigyáz is a taxisra, hiszen a beépített GPS nyomkövetőnek hála a központban mindig tudják, hogy egy adott kocsi merre jár, és ez az esetleges vitás kérdések tisztázásában is nagy segítséget nyújt.