Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Társaságoknak

Nagyobb bevétel kevesebb papírmunka

Taxitársaságok komplex fuvarszervező rendszere

A Hol A Taxi automata diszpécser rendszer helyetted végzi a fuvarszervezést, összehangolja a szolgáltatásaid, végeredményben pedig növeli a vállalkozás hatékonyságát. A Budapesten érvényben lévő taxis rendelet előírásainak maximálisan megfelelő, mindenre kiterjedő rendszerünk országos lefedettségű. A fővárosban és vidéki városkban is egyaránt használják.

Macek

A fuvarszervezés automatizálása nem úri hóbort, hiszen minden egyes lekötött fuvarral, amit a Hol A Taxi rendszerén keresztül intézel, a saját diszpécsereid válláról veszi le a terhet. Az automata fuvarszervezés bevezetése a taxi társaságod költséghatékony modernizálása is egyben, amely az okostelefonos applikációk robbanásszerű terjedése miatt gyorsan megtérülő befektetés.

Adminisztrációs rendszer

Ezen a felületen tudják a taxi társaságok beléptetni az új felhasználókat (saját taxisaikat), és a kisebb-nagyobb beállításokat is itt tudják elvégezni. A rendszer óriási előnye az automata címkiadás.

Fuvarszervező program

A taxi társaság központjában telepített fuvarszervező program összeköttetésben van a taxikban lévő androidos eszközzel, a potenciális utasaid pedig a saját telefonjukon rendelhetik meg a szolgáltatásodat. Mindez csak pár kattintás, a rendszer működtetése gyerekjáték. A GPS nyomkövetésnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy merre járnak a sofőrjeid, akik az általunk fejlesztett androidos taxis felület segítségével hajtanak egyik címről a másikra, akár üresjárat nélkül.

A Hol A Taxi partnereinek természetesen minden segítséget megadunk, a telepítés kezdeti lépésein túl segítjük a betanulási folyamatot, és folyamatos új fejlesztéseinknek hála a céged mindig versenyképes marad. Sőt, ezeken felül komplett marketing kampánnyal ajándékozunk meg, hogy a fuvarszervező alkalmazásunk már a legelső naptól kezdődően profitot termeljen neked. Ügyeleti szolgáltatásunk a nap 24 órájában áll rendelkezésedre, ha bármi akadályozná a működést.

Miért jó neked, ha tudod, hogy merre járnak a taxijaid? A térképes megjelenítés az eddiginél optimálisabb fuvarelosztást tesz lehetővé, a címfelvétel és címkiadás sokkal gyorsabbá válik. A zsúfoltabb napokon nem kell plusz diszpécsert alkalmaznod, és ezeken a napokon a térképes adatbázisnak hála területileg is egyszerűen, gyorsan át tudod csoportosítani a taxisaidat, hogy ne legyen elégedetlen utas, és a taxisaid is tudjanak pénzt keresni.

Etikás kliens

Ezenfelül a Hol A Taxi rendszer segít az etikai szabályzat betartásában, betartatásában is egy un. etikás mobilklienssel. Az alkalmazás az “etikás” kollégák és a társaság vezetői számára olyan információkat nyújt, melyek segítik az esetleges etikai vizsgálatok lefolytatását, illetve segítik ellenőrizni a sofőrök munkáját a munkaidő alatt.

Vágjunk bele. Mennyibe kerül ez az egész?

A Hol A Taxi rendszernek nincs bevezetési költsége, az üzemeltetéshez szükséges infrastruktúrával azonban rendelkeznie kell az új belépőnek. Ezek – számítógépek, telefonközpont, urh rádió – azonban már jó eséllyel kéznél vannak a taxi társaságodnál.
Az automata fuvarszervező rendszeres költsége körülbelül egy eszpresszó felének az árával ér fel – naponta, taxisonként. Nagyobb flotta esetén természetesen kedvezményben is részesülsz.
Szívesen kipróbálnánk a rendszert, van erre lehetőség? Demo rendszer esetleg?

Egy olyan automata fuvarszervező rendszerről van szó, amelyen a taxi társaság minden tevékenységét lefedi. Az első beállítások függnek az adott taxi társaság paramétereitől, ezért egy demo verzió nem tudja bemutatni, hogy mit is tud a Hol A Taxi rendszer.
Hívj el minket a cégedhez, és mi bemutatjuk a rendszert kicsiben, a taxisok részvételével.
Nem rossz, de láttam már ilyet. Miben jobb ez, mint más programok?

Ez nem csak egy program, a Hol A Taxi a vállalkozásod teljes működést le tudja fedni. Automatizált fuvarszervezés, ellenőrzési lehetőség, etikai vizsgálatok lefolytatása, a diszpécseri munka támogatása, a taxisoknak mobil iroda, az utasoknak kényelem, és mindezt egységes központi rendszerrel összehangolva.

Segítünk elképzelni a működést

Az alábbi videón láthatod, hogy mit is takar a Hol A Taxi ökoszisztéma. Rendszerünk az utasoknak, taxisaidnak, és a vállalatnak is egyszerű, modern, kiszámítható működést nyújt.

Programunk, és alkalmazásaink folyamatosan frissülnek, havidíjas rendszerünk pedig tervezhető költségvetést eredményez.

Cégünk a Facebook-on