Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Taxisoknak

Még több fuvar kevesebb adminisztráció

Egy komplett asszisztens a tenyeredben

A Hol A Taxi alkalmazással nagyobb anyagi beruházás nélkül szerezhetsz több fuvart. Ahhoz, hogy te is a Hol A Taxi rendszer tagja legyél, nem kell mást tenned, mint beszerezni egy androidos telefont, vagy tabletet és az applikáció telepítésével már készen is állsz az utasok fogadására.

A rendszer kezelése innen már gyerekjáték, a könnyen átlátható kezelőfelületnek köszönhetően azok is azonnal kiismerik magukat rajta, akik még nem annyira járatosak az okos eszközök használatában. A rendszerbe történő belépést követően elég egy kattintás, és máris jelzed a diszpécser szolgálatnak, hogy szabad vagy, jöhetnek az utasok. A Hol A Taxi rendszer nagy előnye, hogy azt is tudod jelezni, ha hamarosan végzel, ennek köszönhetően a diszpécser, és automata címkiadó is tudja, hogy mikortól számolhat veled. Ez neked azért jó, mert így elkerülhető az idegőrlő várakozás, a fuvarszervezésed olajozottabban fog működni, amivel te is többet fogsz keresni.

A Hol A Taxi megkönnyíti az életed, hiszen a lehetséges új fuvarokat jelzi neked a rendszer, és ahogy elfogadtad azt, rögtön megkapsz minden szükséges adatot a fuvarhoz és az utashoz. Ha akarod, az alkalmazás rögtön indítja a navigációt is, megmutatva neked a legoptimálisabb utat a fuvar teljesítéséhez. Az applikáció lehetővé teszi a készpénzmentes fizetést, ez gördülékenyebb tranzakciókat tesz lehetővé, de ami még ennél is jobb hír számodra, hogy e-csekk rendszerünknek köszönhetően lehetősége van a társaságodnak nagy utasközönséggel rendelkező vállalatokkal, és intézményekkel szerződni, ezáltal te szinte állandó utasokhoz juthatsz, ami tervezhető havi bevételt jelent.

Mindig tudja a cég, hogy merre járok. Ez nekem miért jó?

Egy kattintással láthatóvá teheted magadat a rendszerben, aminek köszönhetően a taxi társaság látja, hogy merre jársz, fuvarban vagy éppen, vagy hamarosan végzel. Így nagyobb eséllyel kapsz újabb fuvart és a bosszantó üresjáratok is elkerülhetővé válnak. Veszély esetén meg tudnak védeni és több pénzt keresel.
Jól hangzik, szeretnék belépni a rendszerbe. Mennyibe kerül ez nekem naponta?

A Hol A Taxi mindig a taxi társasággal szerződik, rajtuk múlik, hogy a rendszerhasználati díjat beszedik-e a taxisoktól, vagy sem. Összeg szerint körülbelül egy fél eszpresszó árával ér fel a napi használati díj.
Nem szeretem ezeket a modern kütyüket, bonyolult a használata?

A Hol A Taxi neked szánt felületét is úgy alakítottuk ki, hogy azok is tudják használni, akik kezében még soha nem volt okostelefon, vagy tablet.

Segítünk elképzelni a működést

Nézd meg hogyan is működik az alkalmazás. A csendes címkiadás újdonságaként olyan felületet kapsz, mellyel egyszerűen tudsz kommunikálni a központtal.

Ellenőrizheted korábbi útjaid, üzeneteket fogadhatsz, és az alkalmazáson keresztül fizethetnek nálad e-csekkes utasaid, és ez még nem minden!

Cégünk a Facebook-on