Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Blog
  2. Egyéb
  3. Taxit hívni, vagy pizzát rendelni egyszerűbb?

4ápr 2017

Taxit hívni, vagy pizzát rendelni egyszerűbb?

Pizzát rendelni elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak, a Hol A Taxi alkalmazás használata azonban még ennél is egyszerűbb. Pontosabban a taxi megrendelését teszi olyan egyszerű ujjgyakorlattá, amihez képest még pizzát rendelni is nehéznek tűnik. Egy gombnyomás és jön a taxi, az egyszeri alkalommal elvégzendő személyre szabási feladatokat követően pofonegyszerű a kocsi hívása.

 Portrait of young businessman text messaging on mobile phone in officeA Hol A Taxi alkalmazás személyre szabható, és a beállításokat elég csak egyszer elvégezni. Emiatt biztosan állíthatjuk, hogy pizzát rendelni is egy összetett, komoly munkát igénylő folyamat lesz a taxirendelés egyszerűségéhez képest. Az alkalmazás alapja a GPS alapú online nyomkövetés, és helymeghatározás technológiája, ami Téged és az utcán dolgozó taxikat egyaránt szemmel tartja. Így amikor te taxit hívsz, akkor automatikusan azt a kocsit küldik érted, amelyik szabad, és amelyik a lehető legközelebb esik hozzád.

Taxit hívni se volt még ennél egyszerűbb!

A telefonszám kikeresése, bepötyögése, a kezelőre várás és a szokásos tiszteletkörök helyett Te csak megnyomsz egy gombot és kész. Ennyi az egész. A rendszer a megrendelés pillanatában már küldi is az aktuális helyzetedhez a legalkalmasabb taxit, de ha azt szeretnéd, hogy ne azonnal, hanem mondjuk csak 1 óra és 23 perc múlva érkezzen a taxi, akkor így lesz. A Hol A Taxi minden olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amivel a hagyományos diszpécseri szolgálat, megspékelve azokkal a még pozitívabb opciókkal, amikkel a telefonos munkatársak és a régi diszpécseri rendszer viszont nem rendelkezik.

 

taxirendelőAkárcsak a ma divatos fuvarszervező szolgáltatásoknál, úgy a Hol A Taxi esetében is valós időben követheted nyomon a rendelt autó érkezését, ugyanúgy, ahogy a központban is látják és rögzítik az útvonaladat.

 

Ha pedig az út végén meg voltál elégedve a szolgáltatással, és a taxis modorával, vezetési stílusával, akkor adhatsz jó osztályzatot a taxisnak, hiszen az alkalmazáson belül a taxisok értékelésére is van lehetőséged.

Próbáld ki taxis partnereinknek fejlesztett fuvarszervező alkalmazásunkat, spórolj az idővel és kíméld az idegeidet, így sokkal egyszerűbb lesz a taxi megrendelése.