Komplett fuvarszervező rendszer és taxirendelő mobilos alkalmazás taxitársaságoknak és taxisoknak

  1. Utasoknak

Ismerd meg a Hol A Taxi rendszert dióhéjban

Taxirendelő applikáció utasoknak

01bA Hol A Taxi rendszer modern, letisztult rendelő alkalmazással segít kényelmesen, és gyorsan taxit rendelni. A helymeghatározásra alapulú app használata pofonegyszerű, egy gyors regisztráció után már használhatod is.

Miután beléptél, a rendelőfelületen láthatod az aktuális pozíciódat és gombnyomásra rendelhetsz taxit magadnak. Ha nem a jelenlegi pozíciódra kérsz taxit, csak jelöld meg a térképen, hogy hová mehetnek érted. Ha nem azonnal akarsz utazni, beállíthatsz későbbi érkezési időt is. Ha bármilyen extra igényed van, azt szintén jelezheted az alkalmazáson keresztül. Kutyával utaznál, idegen nyelven beszélő sofőrt szeretnél, esetleg többen vagytok, és 9 személyes autóra lenne szükségetek? Mi sem egyszerűbb, kéréseidet be tudod állítani az alkalmazáson keresztül.

Megrendelés után a feltételeidnek megfelelő autót kezd keresni a rendszer anélkül, hogy telefonálnod kellene. A Hol A Taxi jelzi a legalkalmasabb sofőrnek, hogy hová menjen érted. Miután elindul, te az alkalmazás térképes felületén nyomon követheted merre is jár. Nincs időd a képernyőt figyelni? Semmi gond, a telefonod push üzenettel jelzi, ha az autó megérkezett érted, sőt – a taxitársaság beállításainak megfelelően – sms értesítést is küld.

Az utazás végén lehetőséged van a sofőrt és az autót külön-külön értékelni, ezzel javítva a társaság szolgáltatásait.

Tetszik ez az egész. Hol kezdjem?

Irány a kedvenc platformod alkalmazásboltja: Google Play, AppStore vagy a Microsoft Store, ahol letöltheted a kedvenc taxi társaságod alkalmazását. Regisztrálsz és egy kattintással már meg is rendelheted a hozzád legközelebb lévő taxit.
Hol tudom használni?

Budapesten a Taxi4, Tele5 Taxi, és a MaxTaxi már Hol A Taxi rendszert használ. Ezenkívül Pécsett (Volán Taxi), Kaposváron (Kapos Taxi), Miskolcon (NonStop Taxi), Győrben (DunaTaxi), és Debrecenben (City Taxi) is megtalálsz minket. Folyamatban van több más társasággal is a bevezetés, erről természetesen itt a honlapunkon is tájékoztatni fogunk.
Megrendeltem. Már jön is? Mikor ér ide?

A rendszer megkeresi neked a taxit és azonnal üzenetet küld róla, ahogy elindult. Az üzenetben megkapod a kocsi típusát és rendszámát, ráadásul az alkalmazás térképes felületén folyamatosan követheted is, hogy merre jár a taxid.
Szeretném értékelni a sofőrt, van erre lehetőségem?

Természetesen. A Hol A Taxi rendelő alkalmazáson osztályozhatod a taxi állapotát, a szolgáltatás minőségét, vagy csak magát a taxist. Véleményeddel az utastársak és a taxi társaság dolgát is megkönnyíted. Panasz esetén telefonon is felveheted a taxis céggel a kapcsolatot, a rendszerben az utazással kapcsolatos minden információ visszakövethető.

Segítünk elképzelni a működést

Az alábbi videón láthatod, hogy hogyan is működik a fuvarrendelő alkalmazás. Az alkalmazás akár Android, akár iOS, akár Windows rendszeren is ugyanazon funkciókra képes.

Mindhárom alkalmazás natív technológiával készült, és a társaság brandjének megfelelően jelenik meg a különféle alkalmazás boltokban.

Cégünk a Facebook-on