Ügyfeleink így használják

Vállalkozásunk, a NoriGo1 Travel Kft. személygépkocsis személyszállítással foglalkozik. Elsősorban reptéri transzfer szolgáltatást végzünk Pécs-Budapest útvonalon, de a közelmútban elkezdtünk külföldre (Ausztria-Németország-Svájc) is szolgáltatni. A gps nyomkövető használata elsősorban a diszpécser szolgálatunk munkáját könnyíti meg nagyban, mivel nem kell telefonon hívniuk a sofőr kollégákat, hogy merre járnak. Az utasokat érdeklődésükre egyből tudják tájékoztatni az autó helyzetéről, az utas felvételének várható időpontjáról. Ugyan így megkönnyíti a felület használata mind a vezetőség, mind a koordinátor kollégák munkáját abban, hogy az autó futásteljesítményét, fogyasztását gyorsan összegzik és elemzik. Nálunk továbbá a felületen felső sebesség korlát van beállítva minden autóra, melynek túllépéséről egyből értesítést kapunk, így azokat kontrollálni tudjuk.
A roaming szolgáltatás jóvoltából külföldön, az Európai Unió tagállamaiban is hibátlanul működik a felület összes funkciója.
Nagy előnye a rendszernek, hogy a felület használata nincs asztali számítógéphez kötve, az összes funkció jól használható mobiltelefonról is.
A hozzáférhetőség jogosultságaival egy időben több kolléga is tudja használni a felületet.
Az ütemezett kiértékelésekkel sokrétű információt nyerhetünk ki, továbbá a múltbéli pozíció és a sofőrmagatartás menüpontok használatával vitatott helyzeteket tudunk gyorsan tisztázni.
Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli pozíciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.Ezen túlmenően, a felület fejlettségéből adódóan nagyon sok információ nyerhető ki az üzemanyagfogyasztások ismeretéhez, szervíz intervallumok ütemezéséhez.

Dr. Savanyó Nóra

ügyvezető, NoriGo Travel Kft.

Az autók valós helyzetének a térképen való megjelenítése segíti a fuvarszervezők munkáját, ezen kívül a felületről elérhető távoli tachográf adatok letöltése funkció hasznos, mert így az információk menet közben kinyerhetők.
Az egyik legújabb fejlesztést emelném ki, méghozzá az automatikus tengelyszám állítást. Teherautóink naponta többször akasszák le a pótkocsit, majd vissza és ezzel a funkcióval elkerülhetők az emberi mulasztásból keletkező bírságok és többletköltségek.
Mindenkinek, aki átlátható, jól kezelhető kész rendszert szeretne és szükség esetén igénye van személyre szabott fejlesztésekre.

Papp Gábor

fuvarszervezési vezető, Masterplast Hungária Kft.

Személyszállítással foglalkozom ahol elengedhetetlen szerintem, hogy tudjam melyik busz épp hol van.
Hívhat egy utas, vagy nekem kell tudnom merre jár a busz, elég csak megnyitnom az applikációt és minden adat ott van előttem azonnal.
Sok időt spórolok és jelentősen megkönnyíti a munkámat, hogy nem kell hívogatnom a sofőrt, majd az utast, hogy épp merre van a járat.
Az extra funckiók (fogyasztás, sebesség, fordulat) pedig csak hab a tortán, amivel nyomon követhetem, hogy használja a buszt a sofőr.
Átlátható webes én telefonos felület, teljes értékű térkép rengeteg funkcióval.
Tetszik a majdnem végtelen lehetőség, amelyekkel különböző automata üzenetet tudok beállítani, amit a rendszer azonnal küld (sebesség túllépés, fordulatszám túllépés, megemelkedett fogyasztás és még millió opció)
Azoknak ajánlanám, akik szeretnék tudni autójuk minden adatát úgy, hogy a járművek lehet 2000 km távolságban gurulnak.
És nem utolsó sorban féltékeny férjeknek, feleségeknek ????

Mátyás Roland

ügyvezető, Fixtravel Kft.

A szolgáltatással gépek és autók tartózkodási helyét figyeljük, merre járnak mikor érnek a munkaterületre és a telephelyre. Leghasznosabbnak találom, hogy látom mennyit dolgozik a gép vagy eszköz a munkaterületen. A gépkezelő ne csak azt mondja hogy dolgozott. Építőiparban ajánlanám mindenkinek.

Juhai András

szakmai irányító, Juhai és Társa Kft.

A felület segíti a járművek pozícióinak a meghatározását, nyomonkövetését.
Fontos, hogy részletes kimutatást és elemzést nyújt részünkre!
Minden személyszállítással és fuvarozással foglalkozó cégnek, társaságnak ajánlanám a felületet!

Rezneki Róbert

ügyvezető, Fa-ter Kft.