Fuvarszervező és diszpécser rendszer taxis társaságoknak

Többé ne vesztegess el egyetlen fuvart se! Növeld a forgalmad komplett taxis rendszerrel!

Fuvarszervező rendszer

A potenciális utasaid megrendelik a taxit a saját logóddal ellátott taxirendelő appon keresztül, amelyek befutnak a fuvarszervező rendszeredbe, a pontos GPS koordinátákkal együtt.
Partnereid számára WEB-es portálrendszer áll rendelkezésre a fuvarrendelésre és az elektronikus taxicsekkek használatához.

Adminisztrációs rendszer

A taxitársaságok ezen a felületen léptetik be az új felhasználókat (saját taxisaikat), és a kisebb-nagyobb beállításokat is itt végzik. A rendszer óriási előnye az automata címkiadás. A rendszer segít az etikai szabályzat betartásában, betartatásában is egy un. etikás mobilklienssel. Az alkalmazás az “etikás” kollégák és a társaság vezetői számára olyan információkat nyújt, melyek segítik az esetleges etikai vizsgálatok lefolytatását, illetve segítik ellenőrizni a sofőrök munkáját a munkaidő alatt.

Optimális fuvarelosztás

A GPS nyomkövetésnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy sofőrjeid merre járnak és aktív vagy passzív státuszban vannak éppen. A térképes megjelenítés az eddiginél optimálisabb fuvarelosztást tesz lehetővé, a címfelvétel és címkiadás sokkal gyorsabbá válik. Területileg is egyszerűen, gyorsan át tudod csoportosítani a sofőröket, hogy ne legyen elégedetlen utas, és a taxisaid is több pénzt tudjanak keresni.

Miért válaszd a Hol A Taxit?

A Hol A Taxi nem egy multinacionális vállalat applikációjának magyarországi adaptációja. A 100%-ban magyar fejlesztésű alkalmazást a magyar igényekre szabtuk. Az érvényben lévő taxis rendelet előírásainak maximálisan megfelelő, mindenre kiterjedő rendszerünk országos lefedettségű. Szolgáltatásunkat ügyfeleink visszajelzései, a gyorsan fejlődő piac üteme szerint folyamatosan fejlesztjük és frissítjük. Az alkalmazásunkkal rendelt taxis társaságok sofőrjei nem csupán “műkedvelő sofőrök” hanem hivatásos jogosítvánnyal, PAV vizsgával rendelkeznek.

Egyedi ajánlatunk

Flotta kedvezmény

Egyedi ajánlatunk

Flotta kedvezmény

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Néhány referenciánk

Ők a HolATaxi taxirendelő applikációt és fuvarszervező rendszert választották.
Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

Kérj egyedi ajánlatot!

Szakértőink kiszámolják neked, hogy milyen kedvezményeket tudsz igénybe venni.
0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.