Taxis címkezelő applikáció taxisoknak

Töltsd le a saját címkezelő mobilasszisztensed androidos készülékedre és növeld a bevételed könnyedén!

Rendeléskezelő applikáció

Androidos telefonra, vagy tabletre az applikáció telepítésével már készen is állsz az utasok fogadására. A rendszerbe történő belépést követően elég egy kattintás, és máris jelzed a diszpécsernek, hogy szabad vagy, jöhetnek az utasok. Azt is tudod jelezni, ha hamarosan végzel, ennek köszönhetően a diszpécser, és az automata címkiadó is tudja, hogy mikortól számolhat veled. Ez neked azért jó, mert így elkerülhető az idegőrlő várakozás, a fuvarszervezés olajozottabban működik, amivel te is többet keresel.

Gördülékeny szervezés

Az új fuvarokat jelzi neked a rendszer, és ahogy elfogadtad azt, rögtön megkapsz minden szükséges adatot a fuvarhoz és az utashoz. Ha akarod, az alkalmazás rögtön indítja a navigációt is, megmutatja neked a legoptimálisabb utat a fuvar teljesítéséhez. Az applikáció lehetővé teszi a készpénzmentes fizetést is.

Átláthatóság

Ellenőrizheted korábbi útjaid, üzeneteket fogadhatsz, és az alkalmazáson keresztül fizethetnek nálad az e-csekkes utasaid is.

Miért válaszd a Hol A Taxit?

A Hol A Taxi nem egy multinacionális vállalat applikációjának magyarországi adaptációja. A 100%-ban magyar fejlesztésű alkalmazást a magyar igényekre szabtuk. Az érvényben lévő taxis rendelet előírásainak maximálisan megfelelő, mindenre kiterjedő rendszerünk országos lefedettségű. Szolgáltatásunkat ügyfeleink visszajelzései, a gyorsan fejlődő piac üteme szerint folyamatosan fejlesztjük és frissítjük. Az alkalmazásunkkal rendelt taxis társaságok sofőrjei nem csupán “műkedvelő sofőrök” hanem hivatásos jogosítvánnyal, PAV vizsgával rendelkeznek.

Egyedi ajánlatunk

Flotta kedvezmény

Egyedi ajánlatunk

Flotta kedvezmény

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Néhány referenciánk

Ők a HolATaxi taxirendelő applikációt és fuvarszervező rendszert választották.
Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

Kérj egyedi ajánlatot!

Szakértőink kiszámolják neked, hogy milyen kedvezményeket tudsz igénybe venni.
0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.