Taxirendelő applikáció utasoknak

Rendelj taxit könnyedén, bármilyen helyzetben! Kövesd nyomon a taxi érkezését térképen és miután megérkeztél a címre, értékeld a szolgáltatást!

Egyszerű használat
Töltsd le a taxi rendelő alkalmazást és egy gyors regisztráció után lépj be az applikációba! A taxirendelő felületen látod az aktuális pozíciódat és gombnyomásra rendelhetsz taxit magadnak. Ha nem a jelenlegi pozíciódra kéred a fuvart, csak jelöld meg a térképen, vagy írd be, hogy hová mehetnek érted.
Lehetőséged van arra is, hogy még az utazásod előtt megtudd, hogy mennyibe fog kerülni az utad.
Ha nem azonnal akarsz utazni, beállíthatsz későbbi érkezési időt is.
Egyedi kérések
Ha bármilyen extra igényed van, azt szintén jelezheted az alkalmazáson keresztül. Kutyával utaznál, idegen nyelven beszélő sofőrt szeretnél, esetleg többen vagytok, és 9 személyes autóra lenne szükségetek? Mi sem egyszerűbb, kéréseidet be tudod írni a taxirendelő alkalmazásba és a rendszer a megfelelő taxit küldi érted.
Hozzád passzoló taxi
Megrendelés után a beállításaidnak megfelelő autót kezdi keresni a rendszer anélkül, hogy telefonálnod kellene. A Hol A Taxi jelzi a beállításoknak megfelelő és hozzád leközelebb lévő sofőrnek, hogy hová menjen érted. Miután elindul, te az alkalmazás térképes felületén nyomon követheted merre jár. Nincs időd a képernyőt figyelni? Semmi gond, a telefonod push üzenettel jelzi, ha az autó megérkezett érted, sőt – a taxitársaság beállításainak megfelelően – sms értesítést is küld. Az utazás végén lehetőséged van a sofőrt és az autót külön-külön értékelni, ezzel javítva a társaság szolgáltatásait.
Miért válaszd a Hol A Taxit?

A Hol A Taxi nem egy multinacionális vállalat applikációjának magyarországi adaptációja. A 100%-ban magyar fejlesztésű alkalmazást a magyar igényekre szabtuk. Az érvényben lévő taxis rendelet előírásainak maximálisan megfelelő, mindenre kiterjedő rendszerünk országos lefedettségű. Szolgáltatásunkat ügyfeleink visszajelzései, a gyorsan fejlődő piac üteme szerint folyamatosan fejlesztjük és frissítjük. Az alkalmazásunkkal rendelt taxis társaságok sofőrjei nem csupán “műkedvelő sofőrök” hanem hivatásos jogosítvánnyal, PAV vizsgával rendelkeznek.

Egyedi ajánlatunk

Flotta kedvezmény

Egyedi ajánlatunk

Flotta kedvezmény

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Néhány referenciánk

Ők a HolATaxi taxirendelő applikációt és fuvarszervező rendszert választották.
Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

Kérj egyedi ajánlatot!

Szakértőink kiszámolják neked, hogy milyen kedvezményeket tudsz igénybe venni.
0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.