Vállalkozásunk, a NoriGo1 Travel Kft. személygépkocsis személyszállítással foglalkozik. Elsősorban reptéri transzfer szolgáltatást végzünk Pécs-Budapest útvonalon, de a közelmútban elkezdtünk külföldre (Ausztria-Németország-Svájc) is szolgáltatni. A gps nyomkövető használata elsősorban a diszpécser szolgálatunk munkáját könnyíti meg nagyban, mivel nem kell telefonon hívniuk a sofőr kollégákat, hogy merre járnak. Az utasokat érdeklődésükre egyből tudják tájékoztatni az autó helyzetéről, az utas felvételének várható időpontjáról. Ugyan így megkönnyíti a felület használata mind a vezetőség, mind a koordinátor kollégák munkáját abban, hogy az autó futásteljesítményét, fogyasztását gyorsan összegzik és elemzik. Nálunk továbbá a felületen felső sebesség korlát van beállítva minden autóra, melynek túllépéséről egyből értesítést kapunk, így azokat kontrollálni tudjuk.
A roaming szolgáltatás jóvoltából külföldön, az Európai Unió tagállamaiban is hibátlanul működik a felület összes funkciója.
Nagy előnye a rendszernek, hogy a felület használata nincs asztali számítógéphez kötve, az összes funkció jól használható mobiltelefonról is.
A hozzáférhetőség jogosultságaival egy időben több kolléga is tudja használni a felületet.
Az ütemezett kiértékelésekkel sokrétű információt nyerhetünk ki, továbbá a múltbéli pozíció és a sofőrmagatartás menüpontok használatával vitatott helyzeteket tudunk gyorsan tisztázni.
Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli pozíciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.Ezen túlmenően, a felület fejlettségéből adódóan nagyon sok információ nyerhető ki az üzemanyagfogyasztások ismeretéhez, szervíz intervallumok ütemezéséhez.